Koekje.

Press enter to begin your search
 
Meer weten?

Over

Wie ben ik?

Sanne Marly

Mijn naam is Sanne Marly, 23 jaar oud en ik woon in Arnhem. In 2017 heb ik mijn opleiding tot Media Vormgeving Grafisch afgerond waar ik expertise heb ontwikkeld in de Adobe programma’s: Photoshop, InDesign en Illustrator.

Sinds 2015 ben ik werkzaam bij INCOMBINATIE, een vastgoed communicatiebureau te Arnhem. Hier heb ik ook zowel mijn begin- als eindstage mogen lopen. Bij INCOMBINATIE heb ik o.a. bouwborden, advertenties, flyers, brochures, websites, plattegronden, etc. mogen ontwerpen. De plattegronden kreeg ik dan bijvoorbeeld doorgestuurd van de architect en die maakte ik dan aantrekkelijk voor de eventuele kopers. Met een eigen ontworpen meubelset kon ik zo mooie plattegronden ontwerpen zodat de kopers een goed idee hadden van hoe hun nieuwe woning eruit zou komen te zien.

Ik vind het erg leuk om mij te verdiepen in een opdracht om zo tot een mooi en helder ontwerp te komen. De wensen van de opdrachtgever staan hierbij altijd centraal. Mijn passie en liefde ligt bij grafisch ontwerpen. Ik vind het mooi om van “niets” iets speciaals te maken. Ontwerpen is wat ik het liefste doe, dus wat is er dan nog leuker dan om hier mijn beroep in te hebben?

Naast grafisch ontwerpen vind ik ook plezier in koken en tekenen. Ook word ik erg vrolijk van mooie huizen, mooie meubels en boeiende fotografie.

InDesign 0
Illustrator 0
Photoshop 0
Wordpress 0