Koekje.

Press enter to begin your search
 
Meer weten?

Over

Wie ben ik?

Sanne-Marly

Als klein meisje liep ik al rond in drukkerijen en in cartonnage’s. Mijn familie was in het bezit van een cartonnage/drukkerij waar ik altijd al veel moois kon bewonderen. Mijn vader werkt nog steeds als chef in de drukkerij en op deze plekken ben ik dan ook altijd vaak te vinden geweest (en bij mijn vader dus nog steeds). Mijn passie en liefde liggen mede hierdoor bij het grafische vak. Ik vind het mooi om van “niets” iets speciaals te maken. Ik tekende en schilderde altijd graag en deed altijd graag mee aan tekenwedstrijden op school (en won deze ook regelmatig).

Mijn eerste zelfgemaakte kaartje maakte ik, na veel te hebben afgekeken bij mijn vader, in het toen nog veel gebruikte QuarkXpress, de voorloper van de Adobe programma’s. Hier was ik ongeveer 9 jaar oud. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik zo’n 8 jaar later mij heb ingeschreven voor de opleiding Media & Vormgeving. In 2017 heb ik dan ook mijn opleiding  Media & Vormgeving – Grafisch afgerond waar ik expertise heb ontwikkeld in de Adobe programma’s: Photoshop, InDesign en Illustrator. Momenteel studeer ik Communication & Multimedia Design aan de HAN in Arnhem.

In 2015 ben ik begonnen met werken bij INCOMBINATIE, een vastgoed communicatiebureau te Arnhem. Hier heb ik zowel mijn begin- als eindstage mogen lopen en hierna ben ik blijven zitten om hier te werken. Bij INCOMBINATIE heb ik o.a. bouwborden, advertenties, flyers, brochures, websites, plattegronden, etc. mogen ontwerpen. De plattegronden kreeg ik dan bijvoorbeeld doorgestuurd van de architect en die maakte ik dan aantrekkelijk voor de eventuele kopers. Met een eigen ontworpen/getekende meubelset kon ik zo mooie plattegronden ontwerpen zodat de kopers een goed idee hadden van hoe hun nieuwe woning eruit zou kunnen komen te zien. Hiernaast was ik ook verantwoordelijk voor het maken van de websites en voor het bepalen van het te gebruiken beeld en had ik voor een groot gedeelte de taak om stagiaires te begeleiden.

sannemarly-rond
InDesign 0
Illustrator 0
Photoshop 0
Wordpress 0