Koekje.

Press enter to begin your search
 
Hoe gaat Studio Marly te werk?

Werkwijze

Hoe te werk?

Werkwijze

Strategie bepalen

Elke klant en elk project is verschillend en heeft daarom een eigen aanpak nodig. Ontwerpen begint met kritisch luisteren. Door gerichte vragen te stellen, komen wij samen bij de kern van wat u wilt uitstralen en communiceren. Om dit te kunnen bereiken is er een goed gesprek en goede communicatie nodig om een duidelijk beeld van u en uw bedrijf te krijgen om zo een passend ontwerp te maken. Al uw wensen kunnen verwezenlijkt worden.

Wensen

Heeft u andere wensen en andere ideeën? Laat het mij weten!
Samen komen wij tot de juiste oplossing en het gewenste resultaat.

Kennis maken

In een vrijblijvend gesprek maken wij kennis en kunnen we samen uw wensen en ideeën bespreken.

Deadline

Om uw project in goede banen te leiden is het verstandig om van te voren een deadline af te spreken. Heeft u niet veel tijd of misschien juist wat meer? Laten we dit dan goed in de planning opnemen.

Inspiratie zoeken

Nadat ik in ons eerste gesprek een goed beeld heb kunnen krijgen is het nu tijd om op onderzoek te gaan. Ik zal een moodboard maken zodat wij dan goed kunnen bekijken of wij samen op één lijn zitten.

Mocht u daarna nog het gevoel hebben dat er iets veranderd moet worden of dat er misschien nog iets mist, dan kunnen wij dit nu, in deze fase, nog gemakkelijk aanpassen.

Ontwerpen

Nu alle informatie verzameld is, is het tijd om het plaatje compleet te maken en te beginnen met ontwerpen.

Contact

Natuurlijk houden wij contact gedurende het hele proces. Dit kan gebeuren via e-mail of per telefoon. Ik zal geregeld mijn voortgangen presenteren en u overal bij betrekken.

Als het ontwerp klaar is, heb ik alleen nog een akkoord nodig. Bent u tevreden met het ontwerp, of wilt u wellicht iets anders? Het is belangrijk dat u dit meldt zodat er veranderingen gemaakt kunnen worden.

Oplevering

Als u 100% tevreden bent, kunnen we het project afsluiten.

Evaluatie

Indien gewenst kunnen we na de oplevering nog even evalueren.

Like!

Hopelijk bent u na afloop helemaal tevreden, en wie weet kunnen wij in de toekomst nog eens samenwerken. Vergeet geen recensie achter te laten!

Logo, visitekaartjes of fotografie?

Wat heeft u nodig?

In de meeste gevallen komt iemand bij mij voor een logo, dit is vaak het eerste wat de klant nodig heeft. Na het logo komt vaak een visitekaartje. Natuurlijk zijn er ook klanten die een hele huisstijl nodig hebben maar ook krijg ik klanten die voor iets heel anders bij mij komen. Voor bijvoorbeeld een geboorte- of een trouwkaart of voor fotografie. Al uw wensen kunnen verwezenlijkt worden.

Logo 0
Visitekaartjes 0
Fotografie 0

Maar wat kost het?

Prijzen

Bent u benieuwd naar de prijzen? Ga dan snel naar het kopje “prijzen” of druk hier beneden op de knop. U kunt ook altijd mailen als u vragen heeft.

Prijzen