Blogs

Destiny’s stage bij Studio Marly

hoe heeft ze het ervaren en wat nu?

Einde stage!

De afgelopen 14 weken heb ik online stage gelopen bij Studio Marly! Dit was voor mij een ontzettend leuke uitdaging en ik heb heel veel geleerd. Ik kwam in een vrij hectische periode terecht toen ik begon met mijn stage. Uiteraard de situatie rondom COVID-19, die ervoor zorgde dat Sanne-Marly en ik al het overleg via Skype deden en dus niet fysiek konden afspreken. Maar ook omdat Studio Marly bezig was met een complete rebranding van het bedrijf, waaronder een geheel nieuwe website die binnen korte tijd live moest gaan. Ik kwam dus eigenlijk precies op het goede moment, omdat er heel veel werk aan de winkel was!

Ik heb mij voornamelijk gericht op het schrijven van teksten voor de website van Studio Marly. Ik heb hierbij geprobeerd de SEO te verbeteren, om te zorgen voor een betere vindbaarheid van de website. Daarnaast heb ik me beziggehouden met het optimaliseren van de social media-kanalen van Studio Marly. Er is een Instagram account aangemaakt en daar wordt wekelijks leuke content op gepost. Op Instagram geeft Studio Marly vooral een kijkje achter de schermen bij haar werkzaamheden, heel erg leuk om te zien! Ook wordt er op Facebook wekelijks een post geplaatst met de laatste nieuwtjes en samenwerkingen.

Ik ben blij dat ik veel voor Studio Marly heb mogen betekenen, maar zelf heb ik ook zeker veel geleerd! Ik wil Sanne-Marly bedanken voor deze leuke en leerzame periode. Maar.. Het stopt niet helemaal! Ik blijf Studio Marly namelijk helpen met het maken van content. 🤩

Destiny

Wil je meer weten over stages bij Studio Marly? Stuur even een mailtje, of geef een belletje!

Blogs

Nog een blog lezen van Studio Marly? We hebben ook nog blogs geschreven met tips en we helpen je graag bij het wegwijs worden van de laatste trends! Benieuwd? Bekijk dan ons overzicht.

Laten we samen
magie creëren ✨