Het gezicht. achter Studio Marly

Het is natuurlijk fijn wanneer je weet met wie je nu eigenlijk contact hebt. Misschien ben je al bekend met Sanne-Marly, of ben je nog van plan om contact met haar op te nemen. Hoe dan ook vertelt Sanne-Marly je graag wat meer over haarzelf. Nog liever neemt ze je even mee in haar wereld.

Over Sanne-Marly

26 lentes jong en al een aantal jaren bezig met ondernemen. Onbewust én bewust ben ik altijd druk in de weer met mijn MacBook om al (of, in ieder geval veel) mijn gedachtes uit te werken. Een tekstje in Word zonder opmaak? Dat gaat er bij mij niet in. Ik kan dan ook niet op vakantie zonder dat ik eerst mijn eigen travelguide heb vormgegeven én gedrukt in mijn koffer heb kunnen stoppen. 

De liefde voor het vak is bij mij al vroeg ontstaan, maar hierover vertel ik je later op deze pagina graag meer. Voor mij is het grafische vak het mooiste vak dat er is. Zó mooi, dat ik ook graag anderen meer hierover wil vertellen én wil leren. Idealiter sta ik dan ook over een aantal jaren deels voor de klas als grafisch docente. Maar voor nu deel ik mijn passie voor het grafische vak graag met jou en ga ik voor vlinders in jouw buik, en niets minder dan dat!

 

Liefde voor het grafische
vak zit in mijn familie

Mijn affiniteit met het vak begon al op een hele jonge leeftijd. Als klein Arnhems meisje (zoals we hier eigenlijk zeggen: Ernems meisje) liep ik al rond in drukkerijen en in kartonnages. De familie van mijn moederskant was in het bezit van een kartonnage/drukkerij, waar ik altijd al veel moois kon bewonderen. Mijn vader werkt nog steeds als chef in een drukkerij, en op deze plekken ben ik dan ook altijd vaak te vinden geweest (en nog steeds!). Mijn liefde en passie ligt mede hierdoor bij het grafische vak. Het geeft mij voldoening om van “niets” iets speciaals te maken. Ik tekende en schilderde altijd graag en deed vaak mee aan tekenwedstrijden op school. Deze won ik ook regelmatig.

Hierdoor kwam ik tot het besef: ik heb liefde voor het vak, maar ik bleek er ook nog eens goed in te zijn! Mijn eerste zelfgemaakte kaartje maakte ik, na veel te hebben afgekeken bij mijn vader, in het toen nog veel gebruikte QuarkXpress (dit is de voorloper van de Adobe programma’s). Ik was toen ongeveer 9 jaar oud. Dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik zo’n 8 jaar later mij heb ingeschreven voor de opleiding Media & Vormgeving. In 2017 heb ik dan ook mijn opleiding Media & Vormgeving – Grafisch afgerond, waar ik expertise heb ontwikkeld in de Adobe programma’s: Photoshop, InDesign en Illustrator.

In 2015 ben ik begonnen met werken bij een vastgoed communicatiebureau te Arnhem. Hier heb ik zowel mijn begin- als eindstage mogen lopen en hierna ben ik hier blijven werken. Bij INCOMBINATIE heb ik onder andere bouwborden, advertenties, flyers, brochures, websites en plattegronden mogen ontwerpen. De plattegronden kreeg ik dan bijvoorbeeld doorgestuurd van de architect en die maakte ik dan aantrekkelijk voor de eventuele kopers. Met een eigen ontworpen meubelset kon ik zo mooie plattegronden ontwerpen, zodat de kopers een goed idee hadden van hoe hun nieuwe woning eruit zou kunnen komen te zien. Daarbij was ik verantwoordelijk voor het maken van de websites en voor het bepalen van het te gebruiken beeld en had ik voor een groot gedeelte de taak om stagiaires te begeleiden.

Studio Marly, Brand Designer

In deze periode ben ik ook begonnen met mijn eigen bedrijf. Het contact met klanten vond ik zó leuk dat ik dit ook graag zelf wilde! Ik heb het een hele tijd naast stage, werk en school gedaan. Ik zat in de avonduurtjes of in het weekend te werken voor eigen klanten. Dat maakte voor mij niks uit. Zo kon ik blijven ontwerpen! 

Ik begon in eerste instantie als “Touché Creations” en veranderde deze naam een paar jaar geleden naar Studio Marly. Wellicht dat je deze naam nog wel eens ergens terugvindt. In de afgelopen jaren heb ik voor veel uiteenlopende bedrijven mogen ontwerpen met enorm veel passie!

Sanne-Marly Vermeulen, Studio Marly

Wat maakt jou uniek?

Het persoonlijke aspect is iets dat ik erg belangrijk vind. Iets wat vooral nu, in deze tijd, nóg belangrijker is geworden. De lijntjes zijn kort, ik denk proactief met je mee en zet net dat stapje extra. Dat is iets wat mensen in mij dan ook altijd erg waarderen, waardoor er regelmatig lange termijn relaties ontstaan.

–iets waar ik erg trots op ben 🥂

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust vrijblijvend contact op met Sanne-Marly via de mail of telefoon om even te kletsen en/of ideeën met elkaar uit te wisselen.

Laten we samen
magie creëren ✨