Services & Pakketten

Het begint allemaal bij een idee. Dat idee verdient alle aandacht, vanaf de schets tot aan het uiteindelijke ontwerp. Studio Marly weet wat werkt, maar vooral wat niet werkt. De verschillende services en pakketten leggen we graag aan je uit! 

Vlinders in je buik,
daar gaan we voor

Ontwerpen begint met kritisch luisteren. Door gerichte vragen te stellen, komen wij samen bij de kern van wat je wil uitstralen en communiceren. Om dit te kunnen bereiken, is er een goed gesprek en goede communicatie nodig om een duidelijk beeld van jou én jouw bedrijf te krijgen. Op basis van onze services en pakketten ontwerpen we voor jou een sterk ontwerp. Dit moet direct een fijn gevoel bij je oproepen. Wij gaan samen voor vlinders in je buik.

Studio Marly - Branding

Branding

Je begint hier met het neerzetten van een goede basis. In de branding wordt duidelijk wie je bent en waar je voor staat. Jouw verhaal is hier zichtbaar. Het is immers de eerste indruk die het publiek van jouw bedrijf krijgt. Denk hierbij aan het logo, een huisstijl, brandbook, maar ook aan templates. Hier hebben wij uitgebreide services en pakketten voor. Hierna ben je klaar om jouw verhaal te vertellen.

Webdesign

Online is dé plek waar je te zien bent voor de hele wereld. Je laat zien waar je voor staat, wat je verhaal is en wat je voor anderen kunt betekenen. Studio Marly bouwt haar websites met WordPress CMS. Voorafgaand plannen we een strategiesessie in, waarbij we samen goed voor ogen krijgen wat het doel van de website gaat worden. Hierna kijken we hoe we hier een heldere, maar vooral creatieve vertaling van kunnen schetsen.

Studio Marly - Creative Agency - Webdesign
Studio Marly - Lady Of The Moon

Social branding

Het hebben van onderscheidende social media pagina’s mag in deze tijd niet meer ontbreken. We zien steeds vaker de meest mooie feeds voorbijkomen. Naast het hebben van een prachtige website ben je pas écht online zichtbaar met jouw social media accounts.

Studio Marly zet door middel van haar services en pakketten jouw merk door naar een krachtig visueel geheel.

Specifieke vraag

Je voelt een connectie met mijn werk, maar wellicht zie je hetgeen waar je naar opzoek bent niet hiertussen staan. Geen paniek! Heb je een vraag over onze services en pakketten? Neem gerust contact op met Studio Marly om antwoord te krijgen op jouw specifieke vraag. 

Laten we samen
magie creëren ✨