4 het thuis
branding, webdesign
poster- & kaart ontwerp

4 het thuis

4 het thuis bedenkt en ontwerpt prachtige creaties voor in ieder huis. Wij maken ecosystemen in een fles of gepersonaliseerde stadsposters van jouw favoriete stad. Ook leuk cadeau te geven aan een dierbare. Er zijn voor alle gelegenheden unieke kaartjes aan te schaffen, zowel losse kaarten als sets. De unieke producten van 4 het thuis kunnen worden gebruikt in iedere woonstijl en zullen van jouw huis nóg meer een thuis maken. Een super leuk klein bedrijfje in Arnhem.

Ontwerpproces

4 het thuis is een onderdeel van Studio Marly. Het idee kwam zomaar, midden in de nacht in mij (Sanne-marly) op. Vanaf dit idee hebben we de volledige merkidentiteit, branding en website ontworpen. Omdat we al een duidelijk beeld hadden voor de webshop verliep het ontwerpproces soepel.

Studio Marly - 4 het thuis

Logo & huisstijl

Het logo en de huisstijl van 4 het thuis zijn geïnspireerd op het moderne, zwart-witte, Scandinavische interieur. 4 het thuis werd gelijk populair op Instagram. Door het grote aanbod van alle leuke stadsposters, ecosystemen en kaarten is het kleine bedrijf altijd een succes gebleven. Verder hebben we ook gekozen voor een pastel zalmkleur, mintgroen en een licht blauwe kleur. Dit voegt toch wat extra’s toe aan de verder zwart witte branding en logo. Deze kleuren sluiten goed aan bij de producten die te koop zijn en de moderne stijl van het bedrijf. Ook zijn deze kleuren erg universeel, net zoals hoe 4 het thuis dat is.

Studio Marly - 4 het thuis

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

En samen komen we tot een passende oplossing.