Ashwina
branding & linkedin banners,
persoonlijke illustraties
& webdesign

Powervrouw on
a mission

Wij hebben voor Ashwina o.a. de branding mogen realiseren. We zijn aan de slag gegaan met persoonlijke illustraties, verschillende beeldmerken én LinkedIn banners.

She helps you win in all facets of life.

Branding

Creatief en krachtig, een grote denker die haar doelen haalt. Iemand met een enorm groot hart en een sterke drive om haar talenten in te zetten voor de mensheid. We hebben het natuurlijk over Ashwina. De vrouw die anderen wil inspireren. 

Ashwina houdt van luxe en schoonheid, van minimalistisch (clean & simple) en exclusiviteit. Van avontuur (met mensen contacten en mooie plekken ontdekken). Ze is een echte luxe nomaad. Wij hebben ons best gedaan om al die facetten terug te laten komen in de gehele branding.

Zo doende zijn we ook aan de slag gegaan met de Linked-In banners. Vrijheid, liefde en connectie. De groene accenten van het blad staat in verband met vrijheid. Het huiselijke van de fotografie refereert naar connectie, en liefde. De warmte van samen zijn, thuis. Waar dat ook mag zijn.

She will let you win the game of life.

Studio Marly - Ashwina
Studio Marly - Ashwina

Persoonlijke illustraties

De persoonlijke illustraties die we voor Ashwina mochten realiseren, zijn deels geïnspireerd door haar tatoeage, maar vooral door haar ambities. Impact maken. Power, zakelijk en voornamelijk inspirerend. Dat is de uitstraling die Ashwina overbrengen, ook doormiddel van deze illustraties!

Website

Naast de branding en haar social media hebben we ook haar online visitekaartje ontworpen. Een website die volledig bij haar en haar branding past.

Een rustige uitstraling met een professionele look. Iets wat goed bij Ashwina past.

Ben je benieuwd hoe de complete website eruit ziet? Neem dan zelf een kijkje.

Studio Marly, Ashwina, Website

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨