By Stip
Nieuwe Branding
Illustraties & Webdesign

By Stip

Wij werken momenteel aan een leuk project voor By Stip. By Stip is een leuke winkel met allerlei mooie spullen, kleding en accesoires. We hebben een mooie rebranding mogen neerzetten en zijn nog volop bezig met de website en webshop! Die komt ook binnenkort online.

Rebranding

Wist je dat By Stip eerst Stipkleding heette? Toen ze besloten om meer te verkopen dan alleen kleding, vonden ze het tijd voor een nieuwe naam! En met die frisse start zijn wij begonnen met een mooie re-branding.

We hebben niet lang stil gezeten en gingen gelijk aan de slag. Ons eerste voorstel vond de klant geweldig en werd gelijk goedgekeurd. Hoe mooi! Na een tijdje was de hele branding klaar en hebben we een mooi brandbook kunnen maken voor By Stip.

Ben je benieuwd hoe de website er uit gaat zien? Vergeet dan niet om @studiomarly te volgen op social media voor de laatste updates!

Studio Marly, By Stip, Label

Illustraties

Voor By Stip hebben wij ook mooie illustraties mogen maken. Deze zijn speciaal geillustreerd voor de klant. By Stip kan de illustraties onder anderen gebruiken op de website, de kledinglabels, social media en nog meer!

Studio Marly, ByStip, Illustratie, Vazen
Studio Marly, ByStip, Illustratie, Plant
Studio Marly, ByStip, Illustratie, Lampen
Studio Marly, ByStip, Illustratie, Kussens
Studio Marly, ByStip, Illustratie, Hakken

Coming soon…

Nu nog even geduld, we zijn druk bezig met de website van By Stip. Wil je op de hoogt blijven van dit project? Vergeet @Studiomarly dan niet te volgen op social media!

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨