changuito
(social) brand design &
thank you card

Changuito

Hoe je klautert. Hoe je rent. Is hoe je loopt. En hoe je zwemt. Laat mij zien dat je een klein aapje bent. Stap voor stap. Bult voor schram. Treed jij de wereld tegemoet.Je deinst niet weg voor een modderig avontuur of een kleurrijke kliederboel. Met je stoere mini handjes in je zij ga je zelfverzekerd op pad. Bouw je hutten als kastelen en ren je rondjes als een klein welpje. Wij zijn hier, om jou te vangen als je valt. Om je te beschermen tegen de felle zon op je bolletje. Of tegen de koude wind op je snoet. Wij gaan met je mee tijdens de slenter tochten door het bos en omarmen je wanneer je uitgeput weer in bed ligt. En wanneer je morgenochtend wakker wordt om opnieuw de held uit te hangen, is er geen tijd te verspillen!

Dus, tijd om je aan te kleden kleine aap. De dag wacht op jou.

Branding

Na het lezen van deze briefing zijn wij aan de gang gegaan met dit leuke project. Eén van de opdrachten is het ontwerpen van een branding voor Changuito. Changuito betekent letterlijk een kleine aap. Een duurzaam kinderkleding merk van organisch katoen voor alle kleine aapjes in Nederland. Voor deze opdracht hebben wij een logo gemaakt, een thank you card voor bij bestellingen, een social branding voor Instagram en leuke illustraties.

Het hoofdlogo bestaat uit meerdere kleuren en een leuk speels lettertype. Dat logo komt natuurlijk weer terug op de thank you card en Instagrampagina van Changuito. Op de voorkant van het thank you kaartje hebben we de bijpassende illustraties gebruikt. Op de achterkant kun je nog een mooi persoonlijk stukje schrijven.

 

Studio Marly - Changuito
Studio Marly - Changuito
Studio Marly - Changuito
Studio Marly - Changuito

Social brand design

Op de Instagrampagina kun je aansluitende posts vinden met foto’s en tekstjes, die wij perfect hebben kunnen gebruiken vanuit de briefing. Voor de Instagrampagina hebben we ook high light covers ontworpen. Deze bestaan uit speels getekende illustraties van schoentjes, een jurkje, overal, een banaantje en een aap. Deze passen perfect bij het logo en de gehele sfeer die wij voor Changuito hebben gecreëerd.

Studio Marly - Changuito

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨