eau de epicene
Instagram branding &
parfumfles ontwerp

Eau de Epicene

Niets zit lekkerder dan zijn grote trui. Niets draagt beter dan zijn verwassen shirts. En niets ruikt lekkerder dan zijn parfum. Niets voelt zachter dan haar haar. Niets voelt warmer dan haar kleedjes op de bank. En niets ruikt lekkerder dan haar parfum. Stiekem leen jij zijn deo, en hij jouw shampoo. Stiekem pak jij haar crème en zij jouw zeep. Mannelijk, vrouwelijk, zoet of kruidig. Zacht of rauw, stoer of sensueel. Het maakt niet langer een verschil. Want Eau de Epicene is voor jou, wie je ook bent. Wat je ook draagt, hoe je ook ruikt.

Het parfum waar niet stiekem over gedaan hoeft te worden. Omdat het in de badkamer staat, uitnodigend voor iedereen. Unisex of multisex.

Het onbekende gevangen in een geur. Zonder oordeel, gewoon zoals jij hem dragen wil. Voor iedereen, en jou alleen.

Ontwerpen

Wij introduceren een gender neutraal parfum merk in Nederland.

Met de mooie franse uitspraak “tout le monde & vous seul” wat voor iedereen en jou alleen betekent. Wij hebben een logo mogen ontwerpen, een social branding voor Instagram, een reel voor op de Instagrampagina van Eau de Epicene en highlight covers getekend. Er is bewust gekozen voor een rustgevende stijl, die voor zowel vrouwen als mannen aansluit.

Studio Marly - Eau de Epicene
Studio Marly - Eau de Epicene
Studio Marly - Eau de Epicene
Studio Marly - Eau de Epicene

Instagram branding

Op de Instagrampagina van Eau de Epicene is prachtig beeldmateriaal te vinden. Ook zijn er aansluitende teksten zoals “natural perfume for him & her” of “wild roses mixed with wood and a touch of cinnamon” en nog veel meer. Er staan ook mooie sfeerbeelden op waardoor je een goed idee krijgt over het merk. Voor de Instagrampagina zijn er ook originele highlight covers getekend. Deze bestaan uit getekende illustraties van meerdere bloemen, een man in pak en een parfumflesje. Voor de Instagram reel hebben we een aantal beelden gemaakt en video’s gebruikt om een passende sfeer neer te zetten en een echt gevoel van het merk Eau de Epicene te geven.

Studio Marly - Eau de Epicene

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨