House Of Palms
(social) brand design &
busbestickering

“Where roads end & stories begin”

Met de zon in mijn achteruitkijkspiegel volg ik de schaduw van de palmbomen.
De fluitende vogels vormen de muziek uit mijn radio en het briesje dat zachtjes door mijn raam naar binnen waait, biedt verkoeling terwijl ik je meeneem op een magische reis.

 

Studio Marly - House Of Palms

House Of Palms

House Of Palms is de plek waar je wildste dromen eindelijk de ruimte krijgen om tot leven te komen en werkelijkheid te worden.

Hoe te gek is deze opdracht?!

Dit is House of Palms. Een camperverhuurbedrijf op een tropisch eiland, waarvoor we de tagline “Where roads end & stories begin” hebben bedacht. Wij hebben een branding, een feed voor Instagram, highlight covers en busbelettering ontworpen. Er is een te gekke stijl gecreëerd die je een gevoel van thuis en vrijheid geeft. Overal ter wereld. Waar dat ook is.

Op de House of Palms Instagrampagina zie je mockups van de busbelettering en aansluitende sfeerbeelden. Binnen deze opdracht zijn prachtige zinnen gebruikt zoals “Ik breng je naar de plek waar jij wilt zijn. Ik neem je mee de dichtbegroeide jungle in waar de tropische vogels je ’s ochtends wekken. Of ik breng je naar de kust, waar de zee je grootste zorgen koestert als een kostbare schat op de bodem van de zee” of “Een plek die niet gebonden is aan een plaats, maar aan een gevoel”.

Vervolgens hebben we voor het logo een passend lettertype gebruikt en eigen illustraties van palmbomen. De highlight covers bestaan uit getekende illustraties zoals een bus, een strandstoel, slippers en een parasol om aan te sluiten bij de stijl van House of Palms. Tot slot de leuke busbelettering die bestaat uit het logo van House of Palms.

Studio Marly - House Of Palms

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨