Joliens Beautique
branding & social media

 Joliens Beautique

Joliens Beautique is een kleine schoonheidssalon die zich voornamelijk bezighoudt met permanente make-up, lashlifts, wimperextentions en meer.

De lieve Jolien heeft contact opgenomen met Studio Marly met de vraag of we een nieuwe branding en social media voor haar wilden ontwerpen. Uiteindelijk is er een ontzettend mooie en vrouwelijke branding uit gekomen. Heel chique, en helemaal Jolien. Vervolgens zijn we beziggeweest met haar social media. De basis staat, hier kan ze nu zelf verder mee aan de slag.

Instagram branding

Voor de Instagram van Joliens Beautique hebben we haar nieuwe vrouwelijke branding doorgetrokken in het social media ontwerp. Zo zijn we begonnen met het opzetten van een patroon waarmee je gemakkelijk kunt zien wanneer je wat kunt plaatsen, en in welke volgorde.  Hier staan kleuren, afwisseling van content en verschillende grafische elementen centraal. Door het nieuwe kleurenpalet past alles goed bij elkaar en wordt het een mooie samenhang. De grafische elementen voegen een speelsheid toe aan de feed. Doormiddel van Canva kan Jolien nu zelf aan de slag om haar socials altijd ‘on point’ te houden, en zo groeien in volgers en interactie. We hebben Joliens Beautique haar Instagram en Facebook natuurlijk gelijk gelinkt waardoor ze een nog groter bereik heeft met haar posts. Een frisse start met een nieuwe branding en social media is een goede basis om jouw droombedrijf werkelijkheid te maken.

 

Studio Marly - Joliens Beautique

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨