Kafi Liqueur
label ontwerp, branding
& webdesign

Kafi Liqueur

Wij zijn gek op een drankje, dus dat Sem (de broer van Sanne-Marly) zijn eigen drank brouwt is voor ons mega leuk! Hier is natuurlijk een volledige branding, webdesign en social media voor nodig, maar ook label designs, illustraties, fotografie en meer. Hier mochten wij mee aan de slag. Heel wat anders dan onze gebruikelijke stijl, maar dat zien we juist als een uitdaging!

Label ontwerp

De chique likeur is gemaakt van kaffirlimoen uit Indonesië & Thailand. Wij vinden het belangrijk om de oorsprong van het hoofdingrediënt terug te laten komen in de gehele vormgeving. Dat is onder andere terug te zien op de label die we hebben ontworpen.

We kozen voor gedetailleerde illustraties die luxe, persoonlijkheid én vooral kwaliteit uitstralen. De kleuren zijn afgestemd op de kaffirlimoen. Hoe komt de natuurlijke kleur het best naar voren? Nachtblauw is uiteindelijk de gekozen kleur geworden, hierbij was contrast optimaal zichtbaar. Hierdoor ontstaat een sterke kleurencombinatie voor een sterke smaak!

 

Studio Marly - Kafi Liqueur

Fotografie

Om de socials van Kafi Liqueur goed te onderhouden, en anderen een beter beeld te geven van de likeur, zijn wij aan de slag gegaan met een brandingshoot op een supertoffe locatie in Epe, de smederij. Hier kwam de felle kleur van de likeur helemaal tot z’n recht. We waren tijdens de shoot omringd door luxe en robuuste elementen die perfect aansluiten bij de sfeer die Kafi Liqueur wil uitstralen.

Studio Marly - Kafi Liqueur

Illustraties

Een unieke, authentieke, uitdagende, eerlijke én heerlijke likeur — dat is Kafi. Speciaal gedestilleerd voor de mensen die weten wat echt lekker is en daarvan genieten. Wij kregen de opdracht om de ambachtelijke smaakbeleving van de likeur te verbeelden in een aantal passende illustraties. Natuurlijk hebben we zelf wel eerst Kafi geproefd, voordat we aan de slag gingen!

Studio Marly - Kafi Liqueur
Studio Marly - Kafi Liqueur

Kafi Liqueur

in de krant

‘‘Sem Vermeulen met zijn Kafi Liqueur, het resultaat van jarenlang experimenteren in de keuken.‘’

Dat schreef de Gelderlander in een stuk over Kafi Liqueur.
Hoe gaaf is dat?! Meer lezen? Bekijk de voorpagina in de krant van de Gelderlander óf check het verhaal op
www.degelderlander.nl

Bekijk hier ook de website die wij hebben ontworpen voor Kafi Liqueur! 

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨