Kyndr
branding, social media
& illustraties

Kyndr

Altijd een zijde zachte huid met de natuurlijke producten van Kyndr. Dit nieuwe merk is zonder schadelijke stoffen en alleen maar natuurlijk geproduceerd. Ook gebruikt Kyndr geen plastic voor de verpakking en is alles natuurlijk afbreekbaar. Voor dit mooie merk hebben wij een nieuwe branding mogen neerzetten. Ook hebben wij de social media ontworpen en mooie illustraties die bij hun past.

Logo en welcome cards

De branding van Kyndr moet rust en natuurlijk uitstralen. Daarom hebben wij gekozen voor natuurlijke kleuren zoals beige/bruin en groen. Kyndr staat voor ‘100% Body & Nature friendly products’ Daar moet het drukwerk óók aan voldoen. Daarom zijn de welkom-kaartjes gedrukt op recyclebaar papier.

Het Logo is in kleine letters. Dat hebben we speciaal gekozen zodat het een meer lieflijke uitstraling heeft. Het schreve font zorgt voor een professionele uitstraling.

Ben je benieuwd naar meer projecten zoals dit? Neem dan eens een kijkje op onze werk pagina!

Studio Marly, Kyndr, Card
Studio Marly, Kyndr, Illustraties
Studio Marly, Kyndr, Illustraties
Studio Marly, Kyndr, Illustraties

Illustraties

De illustraties zijn speciaal gemaakt voor Kyndr. De illustraties kunnen onder anderen gebruikt worden op social media en de verpakkingen. Er zijn in totaal 5 illustraties gemaakt met ieder een eigen onderwerp zoals Customers, Products en Quotes. De illustraties zijn speels en natuurlijk, net als de producten van Kyndr.

Studio Marly, Kyndr, Buisinesscard
Studio Marly, Kyndr, Branding
Studio Marly, Kyndr, Fotografie

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨