Maison Pielage
branding

Web development
Maison Pielage

Maison Pielage is een bedrijf dat zich richt op webdevelopment, advies en support. Studio Marly mocht voor haar aan de slag voor een nieuwe branding. Studio Marly kreeg de volledige vrijheid om de kleur te bepalen. Hier gekozen is voor een diepgroene kleur. Een chique logo, die haar chique naam ook eer aan doet. In de toekomst volgt er nog een webdesign. Ze is servicegericht en focust zich op ondernemers met bestaande websites. Deze optimaliseert zij, verricht onderhoud en werkt complexere vraagstukken uit.

Samenwerking

Studio Marly werkt graag samen met Maison Pielage. Zij steunt Studio Marly waar nodig bij WordPress-gerelateerde aspecten en neemt het over wanneer Studio Marly krap bij tijd zit, of niet over de nodige kennis beschikt. Dit gebeurt echter altijd in goed overleg en met een goede communicatie tussen beide partijen.

Voor Maison Pielage is niets te gek. Zo heeft zij onder andere veel maatwerk gemaakt voor VANDERSTELT, Studio Marly & meer. Ze is snel, flexibel en enorm behulpzaam. Gezien onze jarenlange samenwerking voelen we elkaar goed aan en werkt deze samenwerking perfect. 

Ondersteuning

Webdevelopment

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨