pipaplantje
branding, webshopdesign
& flyer ontwerp

Pipaplantje

Pipaplantje is een bedrijf gericht op de verkoop van Hoya planten. De planten die zij verkopen worden deels zelf gekweekt en met veel liefde en passie grootgebracht en daarna verkocht. Het aanbod is zeer divers en wordt ook steeds groter. Naast de Hoya’s verkopen ze ook andere planten zoals bijvoorbeeld de Saintpaulia Ionantha, oftewel het Kaaps Viooltje.

Ontwerpproces

Voor Pipaplantje hebben wij zowel de branding als een webshop en een flyer mogen ontwerpen. Websites ontwerpen we natuurlijk vaker, maar een webshop was een nieuwe en ontzettend leuke uitdaging voor Studio Marly.

We zijn aan de hand van een aantal blangrijke kernwoorden aan de slag gegaan. Natuur, zacht, speels en minimalistisch stonden centraal bij het ontwerpproces. Dit hebben we doorgevoerd in het kleurenpalet en lettertypes. Vanuit daar hebben we een logo ontworpen en een huisstijl handboek samengesteld. Toen de huisstijl helemaal naar wens was voor de klant zijn we aan de slag gegaan met de webshop. Het heeft even geduurd. maar het was het helemaal waard, want wat is het allemaal mooi geworden.

 

Studio Marly - Branding Pipaplantje
Studio Marly - Pipaplantje Webshop
Studio Marly - Branding Pipaplantje
Studio Marly - Pipaplantje Kaartje

Samenwerking

Nanda van Pipaplantje ken ik via de neef van mijn vader. Zelf vind ik het altijd super leuk als bekenden mij aanraden. Naar mijn idee schept het gelijk een band met de nieuwe klant. Dit was ook zo bij Nanda, het voelde meteen goed. Als je een samenwerking met iemand aan gaat ben je vaak met elkaar in contact. Dan is het heel fijn als je elkaar goed begrijpt en de communicatie goed verloopt. Ze wist al ongeveer wat ze wilde maar kon dit niet goed in beeld brengen… Hier wisten wij natuurlijk wel raad mee.

Nadat de webshop online is gegaan, wilde ze ook graag een flyer. Heel leuk als een tevreden klant terug komt. Dat is waar wij ook naar streven! Een tevreden klant is ontzettend belangrijk voor ons en wij gaan samen door tot het beste eindresultaat bereikt is.

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨