blueberry coaching
rebranding, brief- offerte en factuurpapier, offertemappen & social media

Blueberry Coaching.
Betrokken & krachtig

Manon van blueberry coaching is bij Studio Marly gekomen voor een rebranding. Ze had al een aantal stijlelementen, maar was er nog niet helemaal tevreden over. Na een videocall zijn we aan de slag gegaan om er iets moois en sterks van te maken.

rebranding voor blueberry coaching

We hebben gekozen voor een gradiënt die net zo spannend is als de naam van de praktijk. In eerste instantie verwacht je bij “blueberry” namelijk blauw/paarse kleuren. Wij hebben gekozen voor o.a. een koraal kleur. Ook is er nog gespeeld met een uitroepteken die wellicht ook vraagtekens oproept. Deze heeft Manon zelf bedacht om het “speelse” effect binnen blueberry coaching voort te zetten.

fun / eigenwijs / chique / grafisch / minimalistisch /  blueberry coaching.

 

Studio Marly - blueberrycoaching
Studio Marly - Blueberry Coaching

Zelfvertrouwen & energie

Manon is een allround coach. Zij combineert intuïtie samen met eigen ervaring en bestaande instrumenten en methodieken. Samen met Manon treed je buiten de gebaande paden en dat is soms ook buiten je comfortzone. Hiernaast is zij ook stress en burn-out gespecialiseerd, hoogsensitiviteit, AD(H)D en autisme. Dit doet ze allemaal met een systematische aanpak. Het bewust worden van dat je onderdel bent van een groter systeem, dat wordt systematisch aangepakt met als doel symptomen en onbewust dynamieken inzichtelijk te krijgen.

 

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨