Snuggler
(instagram) branding,
persoonlijke illustraties 
& boekontwerp

Snuggler

Ik zie je boze buien, ik zie je vermoeide lach en je krokodillen tranen vanwege de korte nacht. Ik weet dat jij boze beren ziet, en een slang onder je bed. Ik weet dat jij bang wakker ligt, en daar de dag maar net mee red.

Lieve peuter, ik ben ook wel eens bang.Maar bang zijn is oké. Ik zie ook enge beesten. En maak van alles in mijn dromen mee. Maar ik weet dat het er mag zijn, omdat het er niet is. Want als ik mijn nachtlampje aanklik, dan zie ik wat het is. Een hoofdje vol fantasie en grote heldhaftige verhalen, die als het lampje uitgaan, over jouw plafonnetje dwalen.

Lieve peuter, doe je ogen dicht. Ik blijf bij je.
Tot het ochtendlicht.

Ontwerpproces

Snuggler, slaapcoach voor kinderen staat volledig in het teken van een betere nachtrust voor de moeder en het kind. Wij werden gevraagd om een logo te ontwerpen die aansluit bij de brandstory. En of we Instagram iconen kunnen vormgeven. Dat kunnen wij! En meer… Wij hebben gelijk de gehele uitstraling van Snuggler duidelijk gemaakt. We hebben uiteindelijk de instagram branding, een boekontwerp en verschillende persoonlijke illustraties mogen verzorgen.

We zijn gegaan voor een aardse uitstraling, door gebruik te maken van natuurlijke tinten die rust en vertrouwen opwekken. In combinatie met een speels patroon en kinderlijke illustraties is het een branding geworden, waar zowel de aandacht van moeder, als het kind gewekt wordt.

Studio Marly - Snuggler

Een branding die precies aansluit bij de wensen van Annemiek Vriezen – Slaapcoach.

Studio Marly - Snuggler
Studio Marly - Snuggler
Studio Marly - Snuggler

Persoonlijke illustraties

Beeld spreekt meer dan tekst. Dit is dan ook dé reden waarom wij gepersonaliseerde illustraties aanbieden. Het is een leuke, en tegelijk ook tactische aanvulling voor jouw bedrijf. 
Mocht jij hier nou helemaal weg van zijn? We kijken er naar uit om de dienst ‘’persoonlijke illustraties’’ alleen maar te gaan uitbreiden. Hieronder de persoonlijke illustraties van Snuggler!

Studio Marly - Snuggler
Studio Marly - Snuggler

Social media

Naast het illustreren, hebben we ook gewerkt aan de social media van Snuggler. Waaronder er verschillende instagram posts zijn ontworpen, en highlight covers. Dát allemaal, in de nieuwe stijl van Snuggler. Om jouw kindje heerlijk te laten slapen! Zzz…

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨