The Social Taste
website, webshop

 

The Social Taste

The Social Taste is het bedrijf van Julie. Dit leuke bedrijf heeft veel te bieden. Ze is sinds 2019 afgestudeerd als grafisch ontwerper aan het SintLucas. Door de jaren heen heeft ze altijd dingen zelf willen doen, nam ze graag de leiding in projecten en begon ze op haar 19e met ondernemen.

Ze biedt verschillende pakketten aan. Denk hierbij aan een content abonnement, social media beheer, strategie abonnement en grafische vormgeving. Door al deze uitgebreide  pakketten ziet de social media van je bedrijf er altijd goed uit. Hierdoor kun jij je tijd aan andere dingen besteden en zorgt Julie ervoor dat jij zichtbaar bent & kunt blijven groeien. 

Ontwerpen

Voor Julie van The Social Taste hebben we een volledig nieuwe en complete website- en shop gebouwd. Dit doen wij uiteraard in WordPress. Julie had al een aantal duidelijke voorbeelden waarnaar wij aan de hand daarvan aan de slag zijn gegaan met een uniek ontwerp speciaal voor haar bedrijf.

Zo zijn wij in dit ontwerp gegaan voor een gecentreerd menu bovenaan de pagina. Dit zorgt voor een rustig en overzichtelijk beeld. Ook hebben we gebruik gemaakt van een aantal speelse pastelkleuren en vormen. Deze passen helemaal bij The Social Taste. Verder hebben we overal een nieuw lettertype toegevoegd om dat unieke en samenhangende resultaat te behalen. De website is natuurlijk responsive gemaakt en dus op elk toestel te bewonderen.

Het is ontzettend fijn om voor een fotograaf een website te maken, zo is de gehele site gevuld met prachtige foto’s. 

Header 2, The Social Taste, Studio Marly

Geautomatiseerd
portfolio & shop

Binnen het maken van de website/webshop voor The Social Taste hebben we gebruik gemaakt van een geautomatiseerd portfolio. Het handige daarvan is dat je alleen tekst hoeft in te vullen en het beeldmateriaal hoeft te uploaden. De rest wordt automatisch door WordPress zelf gedaan. Dit maakt dat alle portfolio (werk) pagina’s dezelfde basis en overzichtelijkheid delen. Het aanvullen van je portfolio wordt hierdoor heel makkelijk waardoor je site altijd up to date blijft, en je laatste werk laat zien. 

De shop was ook een groot gedeelte wat we hebben toegevoegd op de site. Dit is een complexer gedeelte. Deze moet natuurlijk volledig geautomatiseerd en vlekkeloos werken, daarbij moet de shop er natuurlijk net zo leuk uit zien als de rest van de website. Doormiddel van verschillende plug ins hebben. Uiteraard konden de automatische Instagram posts op de website niet ontbreken. Deze worden automatisch bijgehouden. Dit zorgt elke keer voor een vernieuwend beeld. 

Bekijk de website van de Social Taste zelf! 

Image 4, The Social Taste, Studio Marly
Image 6, The Social Taste, Studio Marly
Image 5, The Social Taste, Studio Marly

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨