twin2win
(social) brand design &
illustraties

Twin2win

Deze ONWIJS leuke tweeling runnen samen een bedrijf. Hoe tóf is dat! Zij zijn 2 jonge, ondernemende vrouwen die hun krachten samen hebben gebundeld; business coaching & human design.

Vrijheid en impact maken zijn hun belangrijkste kernwaarden. Dát is precies waar zij jou dan ook bij kunnen helpen.

De gehele branding die wij voor Twin2win hebben ontworpen straalt volwassenheid uit, maar ook de speelse kant van de meiden. Zachte & warme tinten, rustig, maar ook een boho-jasje. Dit hebben we doorgevoerd in de gehele branding.

Logo design

Wat het logo betreft, we hebben gekozen voor een font die zowel trendy als klassiek is. We hebben het font gepersonaliseerd voor Twin2win. Ook het logo is persoonlijker gemaakt door ”Kiki x Sam” handgeschreven te verwerken. Het zon element hebben we toegevoegd voor de boho uitstraling. Wat weer helemaal aansluit bij Twin2win! Verder hebben wij een aantal beeldmerken ontworpen, passend bij het hoofdlogo.
Studio Marly - Twin2win
Studio Marly - Twin2win
Studio Marly - Twin2win
Studio Marly - Twin2win
Studio Marly - Twin2win
Studio Marly - Twin2win
Studio Marly - Twin2win

Instagram branding

Voor de Instagram van Twin2win hebben we de nieuwe boho, maar toch minimalistische branding doorgetrokken in het social media ontwerp. Door het nieuwe kleurenpalet past alles goed bij elkaar en wordt het een mooie samenhang. De persoonlijke illustraties en grafische elementen voegen een speelsheid toe aan de feed. Doormiddel van Canva kunnen Kiki & Sam nu zelf aan de slag om de socials altijd ‘on point’ te houden, en zo groeien in volgers en interactie.

 

Illustratie sets

Voor Twin2win zijn twee sets ontworpen. We hebben een business doodle set, Set 01 & een Shape doodle set, Set 02. Deze zijn kenmerkend & uniek.

Studio Marly - Twin2win

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨