VANDERSTELT  |  real estate investment partner
e-magazine,illustraties, social media, online

De wereld
van vastgoed

Een paar jaar geleden belde mijn oud docente mij plots wakker. Ze wilde mij graag voorstellen aan VANDERSTELT. Zij dacht dat het een goede match zou zijn, gezien ik destijds al 2 jaar werkzaam was bij een vastgoedcommunicatiebureau. Na kennismaking bleek het ook zeker een fantastische match te zijn: dit was mij op het lijf geschreven! Wel bleek al snel dat VANDERSTELT niet te vergelijken is met wat ik hiervoor voor werk heb gedaan, dus het was voor mij een enorme uitdaging. Wél een uitdaging die ik met beide handen aangreep!

Het VANDERSTELT gevoel

VANDERSTELT richt zich als trusted advisor op Nederlandse vermogende families en nationale- en internationale institutionele investeerders. VANDERSTELT mijdt veelal op verzoek van hun cliënten de publiciteit. Om die reden zal je dan ook geen vastgoedaanbod vinden op hun website.

VANDERSTELT straalt uit dat zij chique is en veel stijl heeft, maar bovenal exclusief is. Zo ziet Studio Marly Jacqueline van der Stelt dan ook. Jacqueline omschrijft zichzelf als onafhankelijk, creatief, persoonlijk en altijd met het oog op de oplossing & meerwaarde. Ze is een enorm warme, vriendelijke, maar vooral; perfectionistische vrouw. Een vrouw die met veel liefde en hart voor haar bedrijf gaat voor het hoogst haalbare. Ikzelf kan mij heel erg vinden in deze gedreven mentaliteit. Het was voor mij dan ook een zeer fijne samenwerking met Jacqueline van der Stelt en deze samenwerking zullen wij in de toekomst blijven voortzetten, bij nieuwe projecten.

Benieuwd naar haar website? Bekijk hem hier.

b

offline

online

creativiteit

Aan het begin van 2020 is er intensief gewerkt aan een nieuwe website en een e-magazine. Dit e-magazine zal voortaan twee keer per jaar verschijnen. Inmiddels zijn er al 3 edities uitgebracht. Aan de website ging een voorperiode aan vooraf, maar uiteindelijk is er in een paar weken tijd een compleet nieuwe website en een eerste editie van een E-magazine online gegaan.
Inmiddels heeft Studio Marly de afgelopen jaren het één en ander mogen ontwikkelen voor VANDERSTELT, waaronder: white papers, social media items, mailchimp, info graphics, illustraties, een E-magazine en een compleet nieuwe website.

Voor sommige onlineaspecten heb ik ook de hulp ingeschakeld van Maison Pielage. Zij is WordPress-professional en heeft mij ondersteund wanneer dat nodig was.

Categorieën

e-magazines
illustraties
overige mediauitingen
social media
online

 

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨