FAQ

Jij hebt wellicht nog vragen, wij hebben de antwoorden. Je kan onze veelgestelde vragen bekijken in onze FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Wie is Studio Marly?

Studio Marly is een jong en fris ontwerpbureau dat staat te springen om jou te helpen. Wij helpen enthousiaste, jonge ondernemers hun verhaal tot leven te brengen door middel van grafisch ontwerp. Een goede branding draagt bij aan naamsbekendheid en zorgt voor een herkenbare identiteit. Naast het ontwerpen van brandings, kun je bij ons ook terecht voor social media ontwerp & beheer, fotografie én websites. Studio Marly is een creative agency op high-end niveau en van alle markten thuis.

Ontwerp. Merk. Connectie.

Waar kan je Studio Marly vinden?

Studio Marly is gevestigd in centrum van Arnhem aan de Eusebiusbuitensingel 7. Voor een afspraak kun je het beste even bellen of mailen naar Studio Marly.

Wat maakt Studio Marly anders dan andere bureaus?

Sanne-Marly komt uit een grafische familie en is écht expert bij het tot leven laten komen van jouw merk. Zij en haar team zorgen ervoor dat iedereen direct ziet waarom jíj zo bijzonder bent. Een creative agency die met alle liefde en aandacht voor haar klanten werkt. Wij zorgen voor de connectie tussen mens, ontwerp & jouw merk.

Hoeveel tijd kost het om een project af te ronden?

Dit is per project verschillend. Mocht je een deadline hebben, dan bespreken we voorafgaand een uiterlijke opleverdatum. 

Aan welke kosten moet ik denken?

De kosten zijn afhankelijk van jouw wensen en de complexiteit van de opdracht. Voorafgaand ontvang je een op maat gemaakte offerte, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Er kan natuurlijk sprake zijn van meerwerk of een eventuele vervolgopdracht, waardoor de vooraf vastgestelde kosten kunnen afwijken. Indien dit het geval is, brengen wij jou hier vroegtijdig van op de hoogte.

Moet ik van te voren betalen of een aanbetaling doen?

Wij werken inderdaad met een aanbetaling. Dit is een aanbetaling van 50%. Zodra wij 50% van het overeengekomen factuurbedrag hebben ontvangen begint Studio Marly aan haar opdracht. Betaalde voorschotten worden in mindering gebracht op de factuur. Meer informatie over de kosten kan je ook vinden in onze algemene voorwaarden.

Mag ik ook in termijnen betalen?

Zeker! Als je dit van te voren hebt afgesproken met ons, dan is dit zeker mogelijk. Dit is mogelijk in 3 termijnen.

Bouwen jullie websites in WordPress?

Ja, wij maken gebruik van het gebruiksvriendelijke CMS WordPress. Wij zijn gespecialiseerd en hierin is vrijwel alles mogelijk.

Mag ik zelf aanpassingen doen, of laten doen in jullie ontwerp?

Nee, dit mag niet. Tenzij anders overeengekomen. Wanneer je wel zelf correcties doet zonder overleg, vervallen alle garanties die wij bieden. Hierover kun je meer informatie vinden in onze algemene voorwaarden.

Ik heb een specifieke vraag

Heb je het antwoord op jouw vraag helaas niet kunnen vinden in onze FAQ? Je kan voor specifieke vragen altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de mail: hello@studiomarly.nl. Ook kan je telefonisch contact opnemen via +316 19 25 13 20. Wij denken graag met je mee!

Kan ik gemakkelijk een afspraak inplannen?

Dit kan zeker! Je kan een afspraak inplannen via hello@studiomarly.nl. Wij streven ernaar om jou binnen 24 uur een mailtje terug te sturen.

Laten we even kletsen

hello@studiomarly.nl

Wilhelminastraat 16D, Arnhem

& samen komen we tot een passende oplossing.