Over Studio Marly

Studio Marly is meer dan alleen een Creative Agency. Wij brengen ideeën tot leven en zorgen voor de perfecte verbinding tussen concept, branding & design.

Studio Marly - Creative Agency - Samenwerken met Lef

Samenwerken
met lef

Studio Marly is een jong ontwerpbureau dat staat te springen om jou te helpen. Met een frisse kijk op jouw vraagstuk streven wij naar perfectie in ons werk. Het belangrijkste voor ons is dat jouw wensen hierbij centraal staan. Want pas als jij tevreden bent, is Studio Marly dat ook!

Altijd nét dat beetje meer

Studio Marly probeert er altijd voor te zorgen dat zij het perfecte werk aflevert. Om dit te kunnen bieden, schakelt Studio Marly regelmatig de hulp van andere jonge ZZP’ers in. Denk hierbij aan developers, WordPress professionals, fotografen en/of tekstschrijvers. Zo is er voor jouw vraagstuk altijd een oplossing binnen handbereik.

/ Maison Pielage / PUIQ / Het Tekstveld /

Het team 

Studio Marly - Sanne-Marly

Sanne-Marly Vermeulen

Oprichtster & Grafisch Ontwerpster

+316 48 54 05 13
sanne@studiomarly.nl
linkedin

lees meer

Imme, Studio Marly

Imme Steenmans

Mediavormgeving stagiaire

Cibap Vakschool
imme@studiomarly.nl
linkedin

Studio Marly - Britte

Britte van Tilborg

Mediavormgeving stagiaire

Aventus College
britte@studiomarly.nl
linkedin

Het gezicht achter…

Zoals je ziet werken we met een ontzettend leuk, maar klein team waarbij je voornamelijk contact zal hebben met Sanne-Marly.

Maar wie is nu eigenlijk het gezicht achter Studio Marly? Leer oprichtster Sanne-Marly beter kennen door meer te lezen over hoe ze begonnen is, haar kwaliteiten, drijfveren en wat ze zo leuk vindt aan haar vak. Benieuwd? Lees er meer over.

En samen komen we tot een passende oplossing.