Bewust Familie & Vermogen
branding & webdesign

Bewust. Familie & Vermogen

Tijs Wentink van Bewust Familie & Vermogen helpt ondernemende en vermogende families. Ze zijn er voor u als onafhankelijk adviseur en klankbord, voor de invulling van alle financiële en (fiscaal)juridische vermogensvraagstukken die betrekking hebben op uw bezit en uw familievermogen.

Branding & logo

Beginnen in coronatijd, daar is lef voor nodig. Tijs Wentink van Bewust Familie & Vermogen deed het! We hadden nét onze afspraak staan voor het drinken van een kop koffie en een paar dagen later kwam de bekende toespraak van Premier Rutte. In plaats van een fysiek bakkie, werd het er één via Skype. Dat mocht echter de pret niet drukken!

In de tijd hierna volgende er een branding dat warmte moest uitstralen en tegelijkertijd een huiselijk en “samen” gevoel. Dit heeft geleid tot een beeldmerk met “verstopte” betekenissen dat gevormd is tot één. Er is ruimte gemaakt voor liefde, natuur en aarde, huis en samen & plek voor zon en warmte. Een warm logo, uitgelegd in stapjes tot één bijzonder geheel.

Voor Tijs hebben we ook desks gemaakt zodat hij zijn Powerpoint mooi in stijl heeft. Zo is de huisstijl overal goed doorgevoerd en is hij klaar om zijn verhaal met bewust te vertellen.

Studio Marly  - Branding Bewust

liefde, natuur,
samen & warmte

Studio Marly - Achter het logo Bewust

Achter het logo

Bij Bewust Familie & Vermogen staan een aantal belangrijke punten centraal. Liefde, natuur, samen en warmte. Wij hebben deze punten zo verwerkt in het logo dat ze met elkaar een samenhangend geheel vormen. Het logo sluit goed aan bij Bewust Familie & Vermogen en wat ze willen uitstralen.

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨