Coaching4Talents
branding, webdesign
social media & illustraties

Coaching 4 Talents

Voor Coaching4talents hebben wij het complete plaatje mogen neerzetten. We hebben haar volledige branding vormgegeven, haar social media, illustraties én website. De branding die wij gecreërd hebben is heel persoonlijk. Vóórafgaand dit traject, heeft zij samen met een kleurcoach haar kleuren bepaald. Op basis hiervan hebben wij écht iets passends neergezet. Een ontzettend leuke samenwerking met een heel tof eindresultaat.

Ontwerpproces

Kim is een ontzettend energiek en warm persoon. Dit wilde wij graag terugbrengen in haar branding. Een herkenbare, klassieke, stijl die telkens weer terugkomt. De roze en groene tinten, die zij vanuit haar traject met een kleurcoach heeft uitgekozen, hebben wij terug laten komen in de branding. Zo wordt het een persoonlijke branding die écht bij Kim past. Op basis van de branding hebben wij hierna de social media en de website in dezelfde stijl doorgevoerd. Zo blijft alles in dezelfde stijl!

Studio Marly, Coaching4Talents, Branding
Studio Marly, Coaching 4 Talents, Illustraties

Illustraties

De illustraties zijn speciaal gemaakt voor Coaching 4 Talents. De illustraties kunnen onder anderen gebruikt worden op social media, verpakkingen en de website. Er zijn in totaal 4 illustraties gemaakt met ieder een eigen onderwerp zoals Vipdag, Groeisessie, Ervaringen, Coaching. De branding is wat rustiger en minimalistisch, daaom hebben wij ervoor gekozen de illustraties wat speelser te maken zodat het een mooi contrast geeft met elkaar. Er zijn meerdere versies van elk logo zodat daar ook in gewisseld kan worden binnen de verschillende platformen.

Studio Marly, Coaching4Talents, Kim Teeselink
Studio Marly, Coaching4Talents, Social Media
Studio Marly, Coaching4Talents, Visitekaartje

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨