Zascha Hair
complete rebranding, brochures,
kaartjes, social media, illustraties
& verpakkingontwerp

Zascha Hair

In 2011 begon Marlieke aan haar keukentafel met Zascha Hair, na zelf clip-ins te hebben besteld in het buitenland. Nu heeft ze een ontzettend succesvolle webshop voor 100% echte haar extensions. Ze zijn altijd druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van Zascha. Zo zoeken ze samenwerkingen op met andere merken, zijn ze van een zolderkamer naar een echt kantoor verhuisd én bestaat het team inmiddels uit drie mensen.

Studio Marly, Zascha Hair, Visitekaartjes

Rebranding & verpakkingsontwerp

Voor Zascha Hair hebben we de afgelopen jaren al het één en ander mogen ontwerpen. Zo hebben we een complete rebranding mogen creëren, hebben we nieuwe speelse elementen toegevoegd, maar ook persoonlijke illustraties gemaakt.

Hierbij horen ook visitekaartjes, social media templates, nieuwe brochures, kaartjes & verpakkingsontwerp. Allemaal in de nieuwe huisstijl en passend bij het merk: luxueus & puur.

Het is áltijd een feestje om voor Zascha Hair te mogen werken en het resultaat mag er dan ook wezen!

Bekijk Zascha Hair op Instagram.

Studio Marly, Zaschahair, Boxdesign, Verpakking
Studio Marly, Zaschahair, Persoonlijke Illustraties
Studio Marly, Zascha Hair, Visitekaartjes
Studio Marly, Zascha Hair, Social Media
Studio Marly, Zaschahair, Brochure, Over

Brochure & Brandbook

Voor Zascha Hair hebben wij een hele mooie rebranding mogen doen. Dat betekend ook een nieuwe stijl in de brochure! Daar hebben wij de oude foto’s vervangen, het lettertype aangepast en de kleuren gewijzigd.

Wij hebben ook een brandbook mogen maken voor Zascha Hair. Zoals iedere klant er eentje krijgt. In het brandbook staat de gehele nieuwe branding van Zascha Hair. Ook staan de nieuwe social media templates erin en de nieuwe illustraties.

We kijken terug op een mooi project met Zascha Hair. Wil je op de hoogt blijven van alle updates van Zascha Hair? Vergeet dan niet de socials te volgen!

Bekijk Zascha Hair op Instagram.

Studio Marly, Zaschahair, Brandbook, Huisstijl

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨