Zascha hair
kleine rebranding logo, brochure
& verpakking ontwerp

Zascha hair

In 2011 begon Marlieke aan haar keukentafel met Zascha Hair, na zelf clip-ins te hebben besteld in het buitenland. Nu heeft ze een ontzettend succesvolle webshop voor 100% echte haar extensions. Ze zijn altijd druk bezig met het verbeteren en uitbreiden van Zascha. Zo zoeken ze samenwerkingen op met andere merken, zijn ze van een zolderkamer naar een echt kantoor verhuisd én bestaat het team inmiddels uit drie mensen.

Uitingen

Voor Zascha hair hebben we een kleine rebranding van het logo gedaan. Zo hebben we de letters wat meer ruimte gegeven, een nieuwe headline toegevoegd, en wat kleuren aangepast. Ook hebben we een aantal speelse elementen toegevoegd aan de huisstijl.

Toen de re-branding af was zijn we aan de slag gegaan met de brochure. Het voelt altijd zo fijn als we nieuwe elementen hebben toegevoegd aan een huisstijl en we deze gelijk kunnen toepassen! Hierdoor is de brochure ontzettend leuk geworden.

 

Studio Marly - Logo Zascha Hair

Samenwerking

Een oud buurjongen van mij heeft me aangeraden bij Marlieke van Zascha hair. Wat een ontzettend leuke samenwerking is daar uit voort gekomen! Marlieke is zo’n lieve vrouw! In eerste instantie ging het om het brochure ontwerp, maar al snel kwamen de verpakkingen en de rebranding daar bij. Ze had al een goed idee van wat ze wilde, maar liet ons wel vrij om suggesties te geven. Zo verliep de samenwerking ontzettend goed. Marlieke van Zascha hair en Studio Marly zullen snel weer handen in één slaan voor een volgend ontwerp.

 

Nu zelf aan de slag!

Je kan gemakkelijk contact opnemen met Studio Marly om een vraag te stellen óf om direct een afspraak in te plannen.

Laten we samen
magie creëren ✨